OVER MEZIENSVIDEOGRAPHY

Luke van Schaardenburg

In mijn vroege jeugd bleek mijn interesse al bij beeldvorming en geluid te liggen, ik was eigenlijk altijd wel aan het tekenen of bezig met geluid en films.

 

Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat ik op het Grafisch Lyceum in Rotterdam terecht kwam waar ik mijn opleiding tot AV-specialist met succes heb afgerond.

Mijn werk werd altijd positief beoordeeld en mede daardoor heb ik de stap genomen om een bedrijf als zelfstandig videograaf op te starten genaamd Meziensvideography.

''Als creatieve denker wil ik met mijn visie

ideeën uitwerken tot realiteit.''

Wat is een videograaf en wat kan hij voor u betekenen?

Een videograaf heeft een opleiding gevolgd tot cameraman/vrouw die dus filmt maar ook zelf de video monteert en met zijn kennis en creativiteit een product aflevert zoals dat met de klant is besproken.

 

Het met een video in beeld brengen van de kracht van uw onderneming en waar u voor staat geeft een grote toegevoegde waarde aan uw organisatie en heeft daardoor ook een concurrerende werking.

Denk daarbij aan een promotiefilm van en over uw bedrijf of een film om uw producten en/of diensten extra onder de aandacht te brengen of om een gebeurtenis zoals een komende vakbeurs te promoten bij uw klanten.

 

Ook een ZZP-er kan met een op zijn website geplaatste video goed laten zien wat zijn werkzaamheden omvatten en daarmee een klant overtuigen om met hem in zee te gaan.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt en wilt u wellicht nadere informatie hierover dan wil ik u die graag en vrijblijvend verstrekken.

 

Door eerst het gesprek met u aan te gaan vallen de stappen daarna vanzelf op zijn plaats.

WERK
INFORMATIE
SOCIALMEDIA
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Vimeo Icon
  • Gray Instagram Icon

© 2020 ALL RIGHTS RESERVED BY MEZIENSVIDEOGRAPHY